Att försöka ta igen förlorad tid

14.12.2020
Måndagsmorgon började med att jag sov lite för länge. Men barnen kom i tid till både dagis och skolan. 

Jag satt med papper och grejade med det kvällen före så att jag skulle bli sen i säng det visste jag.
 Det sista året har jag velat bygga upp mig själv och mitt självförtroende. Så tillslut växte idén fram med att vilja hjälpa anhöriga till missbrukare. Jag har både erfarenheten av att leva i det och kunna ta mig ur det. Det tror jag personligen ger mer, än en som läst om det för att kunna hjälpa andra.
Jag startade upp ett företag som heter Anhörigscentrum-Arvika. Men för att kunna se om min idé är något att bygga upp ett företag på. Så har jag valt att vara egenanställd som det heter.
Årena som medberonde har gjort att jag gått in i mig själv och det känns som mitt liv stått stilla dessa år. Och nu har jag så mycket energi och jag vill göra så mycket! Gärna allt på en gång. Jag har många dagar velat ha haft 48 timmar på en dag istället för 24.
Jag håller på att läsa upp betyg på heltid, även att jag dessutom läser till samtalsterapeut. Samtidigt så har jag en hel del att göra med denna verksamhet. Träffar klienter som har just med anhörigscentrum  att göra.
Jag är mamma, bor i hus, har hund, och en papegoja. 
Men nu på slutet så har all stress börjat ta ut sin rätt. Jag känner att jag måste bromsa lite och  få till lite egentid. Tänka på vad som verkligen är viktigt för min del. 
Att ta igen förlorad tid kan nog vara riktigt svårt. Men det gäller att få till en bra balans på det som känns viktigt så tror jag nog att det blir bra i slutändan.