Lilltjejens pappa är färdig med 12-stegsprogrammet!

23.02.2021
Den sista månaden har det varit en del kaos.

För det första så besiktade jag min bil,en Volvo V70. Det slutade med att den fick sju styckna 2:or. Så jag bestämde att sälja den och köpa mig en mindre bil. Den nya bilen jag köpte har bara krånglat. Den har varit mer på verkstad än att jag har haft den hemma. Varje gång jag kör den är ett "hallelujamomen" om jag tar mig från A till B,haha.
Det har varit fruktansvärt kallt ute den sista tiden. Det var en kväll som min ena lillebror var här och skulle få sig kaffe och bullar. När jag skulle fixa kaffe så kom det nästan inget vatten ur kranen i köket, inte i resten av huset heller. Så jag trodde att det hade frusit. När äntligen rörfirman kom en vecka senare och kollade så visade det sig att huvudkranen var stängd! min minsta dotter har antagligen varit där och lyckats skruva av kranen.
Så nu har vi riktigt flöde på vattnet igen.
Jag har höns här hemma. I somras så köpte jag hem några små söta kycklingar. En av kycklingarna har nu växt upp till en stor och ståtlig tupp. En morgon när jag var ute för att hämta in ägg och ge dom mat så började tupparna att bråka med varandra. Det var bara att sära på dom så fick jag ta med ungtuppen in i huset. Jag fixade en liten hage åt honom i tvättstugan. Men nu är det ett nybyggt hönshus ute som han har fått flytta ut till. Jag har delat på hönorna så nu är det två raser på två olika hönsgårdar. 
Barnen har även varit förkylda så de har fått vara hemma ifrån dagis och skola. 
Men nu är allt på väg åt rätt håll igen. Det har varit mycket på kort stund nu.
Jag kämpar på med samtalsterapiutbildningen, skola och verksamheten. Gjort lite förändringar inom verksamheten med tex telefontider. Då det kan ringa på arbetstelefon mitt i natten osv. Så jag hoppas att detta blir bättre.
Jag har börjat läsa boken Anonyma alkoholister. En bra bok att läsa och väldigt intressant!
Tack vare stöd och hjälp från lilltjejens pappa så har jag fått allt fixat här hemma.
Han fick ett diplom för några veckor sedan. Nu har han gått färdigt 12-stegsprogrammet. Och varit nykter i över ett år. 
Vi är så stolta över hans framsteg!
Önskar honom all lycka i framtiden, med fortsatt styrka att hålla avstånd från alkohol och droger.